OBH Gruppen - Til forsiden

Betingelser

Denne hjemmeside tilhører OBH-Gruppen A/S. Har du spørgsmål eller kommentarer til brug af hjemmesiden, kan du sende en mail til obh@obh-gruppen.dk


Betingelserne gælder for enhver brug af hjemmesiden. Hvis du ikke kan acceptere nedenstående betingelser, bør du ikke benytte hjemmesiden

Indholdet på hjemmesiden
OBH Gruppen A/S ændrer løbende hjemmesidens indhold og bestræber sig på at indholdet korrekt og opdateret. OBH-Gruppen A/S tager forbehold for evt. fejl, og garanterer ikke for at alle oplysninger på hjemmesiden er korrekte eller fyldestgørende.

Brug af hjemmesiden sker på eget ansvar
Hjemmesiden stilles til rådighed som beset og uden nogen form garantier. Brug af hjemmesiden sker på eget ansvar. OBH-Gruppen A/S fraskriver sig ethvert erstatningsansvar for skader, som opstår ved brug af denne hjemmeside.

OBH-Gruppen A/S bestræber sig på at hjemmesiden fungerer sikkert og uden fejl, og at der ikke vil kunne findes vira eller andre fejl på serveren, men kan ikke garantere at serveren er fri for vira eller fejl. Det er brugerens ansvar, at tage sine egne forholdsregler for at sikre sig mod tab eller skade, herunder at sikre sig mod vira.

Rettigheder
Alt indhold, herunder fotos, tekst og logoer på hjemmesiden siden tilhører OBH-Gruppen eller er stillet til rådighed for OBH-Gruppen af trediepart.

Links til andre hjemmesider
Som en service til brugerne, linker hjemmesiden til andre hjemmesider, hvor indholdet kan være relevant for brugeren. OBH-Gruppen påtager sig ikke ansvar for hverken  indhold, funktion eller sikkerhed på eksterne hjemmesider.