OBH Gruppen - Til forsiden

Om OBH-Gruppen

OBH-Gruppen er en af Danmarks førende udbydere af tilstandsrapporter, energimærker og eleftersyn.

OBH-Gruppen A/S er et dansk rådgivende ingeniørfirma, som består af to driftsselskaber: OBH Ingeniørservice A/S og OBH Rådgivende Ingeniører A/S.

OBH-Gruppen A/S er stiftet i 1965 af ingeniør Ove Brandt Hansen i Ringe på Fyn. Det har givet os mere end 50 års erfaring med byggebranchen. Med den store ekspertise indenfor området har vi de bedste forudsætninger for at kunne udvikle os i en positiv retning.

Landsdækkende service

OBH Ingeniørservice A/S er Danmarks førende udbyder af huseftersyn - tilstandsrapport, eleftersyn og energimærkning og OBH Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og mangelgennemgang samt bygherrerådgivning i forbindelse med nybyg, tilbyg, ombyg og renoveringsarbejder.

Vi har medarbejdere i hele landet, og vi kan tilbyde enhver form for ingeniørrådgivning.

Digitalt huseftersyn med høj kvalitet

OBH Ingeniørservice A/S var den første ingeniørvirksomhed, som begyndte at udarbejde tilstandsrapporter i 1996 - og vi har arbejdet systematisk lige siden med at udvikle værktøjer til at holde et højt kvalitetniveau og yde den bedste service.

Vores bygningssagkyndige arbejder digitalt på tablets under huseftersynet, som de eneste i landet, for at undgå evt. fejl ved håndskrevne noter og de er uddannede og autoriserede til at udføre eleftersyn.