OBH Gruppen - Til forsiden

Elinstallationsrapport

Skal du sælge dit hus, så bestil her en elinstallationsrapport. Du kan bestille et elinstallationsrapport døgnet rundt.

En elinstallationsrapport er en del af Huseftersynsordningen.

Det betyder, at du som boligsælger både skal have en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, hvis der skal indhentes tilbud på ejerskifteforsikring ved hushandel.

Elinstallationsrapport er et tjek af de elinstallationer, som du har i din bolig. Eleftersynet skal øge trygheden ved en hushandel for såvel køber som sælger.

Det er frivilligt, om du som sælger vil have lavet et elinstallationsrapport ved en bolighandel, men det er et krav, hvis du vil fraskrive dig ansvaret for eventuel ulovligt elarbejde i dit hus.

Bestil elinstallationsrapport hos OBH-Gruppen

Du skal have et energimærke, for at sætte til salg. Der ud over skal du have udarbejdet en tilstandsrapport samt elinstallationsrapport for at kunne fraskrive dig 10 år sælgeransvar ved at tegne en ejerskifteforsikring. Uden tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Hos OBH-Gruppen kan du her bestille et besøg 3 rapporter døgnet rundt med tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning under samme besøg. Vi er Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, elinstillationsrapport og energimærkning med bygningssagkyndige i hele Danmark. Vi er i hele landet, det er bare ikke altid, du kan se os.

Hos OBH-Gruppen kan du nu døgnet rundt 24/7 udfylde sælgeroplysninger digitalt og bestille tidspunkt for besigtigelse, når det passer dig. Vi har gjort det nemmere og mere enkelt for sælger at bestille et huseftersyn.