OBH Gruppen - Til forsiden

Energimærkning af en-familiehuse og fler-familiehuse

Skal du sælge dit hus, så bestil dit energimærkning her. Du kan bestille et energimærke døgnet rundt.

Energimærkning af en-familiehuse og flerefamiliehuse er lovpligtigt ved salg af ejendom, ligesom det er det for erhvervsbygninger og offentlige bygninger. Formålet med energimærkning er at sætte energiforbruget på dagsordenen og synliggøre de muligheder, der er for at spare på energien i den enkelte bygning.

I Danmark har vi lovpligtig energimærkning af bygninger ved salg, udlejning samt regelmæssigt hvert 10. eller 7. år afhængigt af besparelsespotentialet for bygninger.

Energimærkningen af bygningen indebærer, at bygningen gennemgås af en energikonsulent, der dels vurderer bygningens energitilstand og på det grundlag indplacerer den på en skala fra A2020, A2015, A2010, B, C til G, hvor A2020 udtrykker høj energieffektivitet og G lav effektivitet.

Bestil energimærkning hos OBH-Gruppen

Energimærkning når du skal sælge din bolig, så kan du hos OBH-Gruppen bestille ét besøg og få alle 3 rapporter. Vi tilbyder nemlig energimærkning, tilstandsrapport og elinstallationsrapport under samme besøg.

Vi er Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, elinstillationsrapport og energimærkning med bygningssagkyndige i hele Danmark. Vi er i hele landet, det er bare ikke altid, du kan se os.

Hos OBH-Gruppen kan du nu døgnet rundt 24/7 udfylde sælgeroplysninger digitalt og bestille tidspunkt for besigtigelse, når det passer dig. Vi har gjort det nemmere og mere enkelt for sælger at bestille et huseftersyn.