OBH Gruppen - Til forsiden

Tilstandsrapport

Skal du sælge dit hus, så er det en god ide at bestille en tilstandsrapport på dit hus. Du kan her bestille din tilstandsrapport og lave tidsbestilling døgnet rundt.

En tilstandsrapport er resultatet af et huseftersyn. Tilstandsrapporten giver en samlet skriftlig vurdering af en bygnings synlige skader og tegn på skader. Det er en bygningssagkyndig, som udarbejder en tilstandsrapport og tilstandsrapporten er nødvendig for, at køber kan tegne en ejerskifteforsikring.

Den bygningssagkyndige giver hver skade, og de forhold der kan medføre skader, en karakter der svarer til hvor alvorligt forholdet er:

Karakterer i en tilstandsrapport:

K0: Kosmetiske skader

K1: Mindre alvorlige skader

K2: Alvorlige skader

K3: Kritiske skader

UN: Bør undersøges nærmere


Hvorfor bestille en tilstandsrapport til dit hus?

Det er frivilligt, om du ønsker at bestille en tilstandsrapport på dit hus, men fordelen er, at du undgår at hæfte 10 år, for skjulte fejl og mangler ved huset. Derfor vælger langt de fleste hussælgere i dag at få udarbejdet en tilstandsrapport af en bygningssagkyndig sammen med en elinstallationsrapport.

 

Både en tilstandsrapport og elinstallationsrapport skal foreligge før der kan tegnes en ejerskifteforsikring. Du kan her læse mere om elinstallationsrapport her.

Bestil tilstandsrapport hos OBH-Gruppen

Du skal have et energimærke, for at sætte til salg. Der ud over skal du have udarbejdet en tilstandsrapport samt elinstallationsrapport for at kunne fraskrive dig 10 år sælgeransvar ved at tegne en ejerskifteforsikring. Uden tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Hos OBH-Gruppen kan du på dette website bestille et besøg 3 rapporter døgnet rundt med tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning under samme besøg. Vi er Danmarks førende udbyder af huseftersyn tilstandsrapport, elinstillationsrapport og energimærkning med bygningssagkyndige i hele Danmark. Vi er i hele landet, det er bare ikke altid, du kan se os.

Hos OBH-Gruppen kan du nu døgnet rundt 24/7 udfylde sælgeroplysninger digitalt og bestille tidspunkt for besigtigelse, når det passer dig. Vi har gjort det nemmere og mere enkelt for sælger at bestille et huseftersyn.